شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

رییس شورای سیاست‌گذاری حوزه های علمیه خواهران گفت: در مورد بانک‌داری اسلامی، در کشور بسیار سخن شنیده ایم، ولی در عمل، آن طور که باید محقق نشده است.

به گزراش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله مرتضی مقتدایی، امروز در دیدار مدیرعامل و برخی از روسای شعب بانک مهر اقتصاد قم، با تبریک دهه کرامت، از اجرایی نشدن کامل بانکداری اسلامی در کشور انتقاد کرد و اظهارداشت: در مورد بانکدار اسلامی، در کشور بسیار سخن شنیده ایم، ولی در عمل  آن طور که باید محقق نشده است.

رییس شورای سیاست‌گذاری حوزه های  علمیه خواهران، با اشاره عقوبت ربا خواری، افزود: ربا در قرآن کریم، در ردیف اعلان جنگ با خدا قرار داده شده و در آیات و روایات تا این حد مورد نکوهش قرار گرفته است، اما متاسفانه می بینیم که در کشور اسلامی رایج است و مسئولین ذیربط در این زمینه به تعهدات خود عمل نمی‌کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه تاکید کرد: مردم ما مردمی متدین، دیندار و علاقه‌مند انجام کارهای دینی و حلال هستند که در زمنیه بانکداری نیز این مهم صدق می‌کند.

عضو خبرگان رهبری همچنین با تاکید بر ترویج بانکداری اسلامی در جامعه و بهره‌گیری از ظرفیت حوزه های علمیه و روحانیون در این زمینه، ابراز داشت:  باید با استفاده از ظرفیت‌های حوزه، نظام بانکداری اسلامی در بانک ها اجرایی شود.

وی در ادامه با ابراز رضایت از فعالیت های انجام شده در بانک مهر اقتصاد، گفت: این‌که در بانکی تلاش می شود تا با استفاده از ظرفیت علمای دین، در راستای اجرای عقود کاملاً اسلامی و واقعی گام برداشته شود، امری پسندیده است و باید اقدامات انجام شده را به اطلاع مردم هم برسانید؛ چرا که بسیاری از هموطنان دوست دارند با بانکی همکاری داشته باشند که بر محور دین گام بر می‌دارد.

آیت الله مقتدایی در پایان با تاکید بر این‌که خدمت در نظام اسلامی بالاترین ثواب را دارد، گفت: طبق حدیثی از پیامبر اکرم (ص)، افضل الناس (بهترین افراد در جامعه) کسی است که نفعش بیشتر به مردم برسد؛ مصداق بارز این حدیث را می‌توان در بانک ها عملیاتی کرد و با ارائه تسهیلاتی که مشکلات نیازمندان را برطرف می‌کند، در افزایش سرور قلوب مومنین گام برداشت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha